Amortizoare Fox

Gama de amortizoare Fox ajung acum si in Romania! De peste trei decenii, firma FOX este leader in dezvoltarea si productia amortizoarelor de performanta si a suspensiilor destinate concursurilor. Oferta cuprinde produse pentru mountain-bike-uri, motociclete, ATV-uri, side-by-side-uri, masini de teren, camionete si SUV-uri. Dintre toate aceste amortizoare, firma noastra – Taubenreuther Romania – va pune la dispozitie gama de amortizoare Fox dedicate autovehioculelor 4×4 si offroad caracteristice Europei.

In 1974, Bob Fox a inceput sa concureze in motocross cu produsele proprii si de atunci nu a incetat. Vehicule echipate cu amortizoare Fox si echipajele lor au ocupat podium-urile in toate sporturile in care au luat parte – de la nisipurile renumite ale Baja pana la dunele Dakar-ului.

Echipa de ingineri de la Fox efectueaza teste riguroase pe toate amortizoarele pe care dezvolta, cu ajutorul sportivilor de performanta, in permanenta. Datele si experientele colectate din aceste teste ale performantelor ii ajuta pe specialistii firmei sa faca diferenta intre amortizoarele Fox si restul concurentei.

Mai multe detalii pe: pagina oficiala Fox Shocks

Taubenreuther Romania comercializeaza gama de amortizoare Fox pentru autoturisme 4×4 si off road. Pentru modelele care nu se regasesc in catalogul nostru, contactati-ne!

 

Copy of Ford-Logo-thumb   Copy of hummer-Logo-thumb   Copy of Jeep-Logo-thumb

Copy of land-rover-logo-thumb   Copy of nissan-logo-thumb   Copy of Toyota-Logo-thumb