Hardtop-uri ARB

Indiferent daca doriti sa transportati materiale de constructii, sau planuiti o expeditie off-road, va puteti face pick-up-ul si mai practic, folosind hardtop-uri ARB

Hardtop-urile ARB si-au dovedit fiabilitatea in cele mai dure conditii, prin toata lumea. Constructia din plastic ABS, aluminiu si sticla ofera o durabilitate mare, duritate a suprafetei, rezistenta la zgarieturi / socuri ridicate si nu in ultimul rand o reciclabilitate de 100%.

Gama de hardtop-uri ARB sunt proiectate cu o forma aerodinamica si specializata pentru toate vehiculele in parte. Se monteaza folosind un sistem special, ceea ce le confera potrivire si etanseitate perfecta.

Hardtop-urile ARB se livreaza in grund, fara accesorii (cum ar fi geamuri, cadre, suporturi, plase, etc.), facand astfel posibila personalizarea lor dupa propriile nevoi.

Gama de hardtop-uri ARB contine modele cu mai multe marimi (inaltimi) si rugozitati ale suprafetei, oferind solutia pentru orice fel de cerinte.

Mai multe detalii pe site-ul ARB Australia

Taubenreuther Romania este importator oficial al produselor ARB in Romania. Pentru modele ce nu se gasesc in catalogul nostru, contactati-ne!

 

ranger99-06-thumb    ranger07-thumb    ranger12-thumb

dmax03-thumb    dmax-12-thumb    b2500-thumb

bt50-07-thumb    bt-50-12-thumb    l200-96-thumb

l200-06-thumb    navara-thumb    campo-thumb

actyon-sports-thumb    hilux-thumb    amarok-thumb