Promotie de iarna!

Taubenreuther Romania, impreuna cu ARB Europa vine cu cateva oferte speciale si promotii de iarna! Oferta valabila pentru comenzile plasate pana 31 ianuarie 2019!

Nu lasam frigul sa ne ia cheful! Beneficiaza acum da ofertele speciale pregatite de noi pentru a intampina sezonul rece! Echipeaza-te acum cu suspensii Old Man Emu pentru orice aventura!

elicoidale2
bp512
foi2
torsiune2
  • La achizitonarea unei suspensii complete OME (compusa din minim 4 arcuri elicoidale + 4 amortizoare), beneficiati de un discount de -10% + CADOU: un set de lampi OME Nitrolight Pack, continand o frontala si o lampa de lucru cu LED si un cutit OPINEL, editie speciala Old Man Emu!
  • La achizitonarea unei suspensii complete OME (compusa din 2/4 arcuri cu foi si/sau 2 bare de torsiune si/sau 2 arcuri elicoidale+ 4 amortizoare),beneficiati de un discount de -10% + CADOU: un scaun de camping cu masuta ARB!
  • La achizitonarea unei suspensii OME BP-51 (compusa din minim 4 amortizoare OME BP-51),beneficiati de un discount de -10% + CADOU: un compresor ARB portabil, editie limitata BP-51!

Aceasta promotie ARB se desfasoara pana 31.01.2019 si este valabila pentru comenzile plasate in aceasta perioada, in limita stocului disponibil!