Safari Snorkel

Safari Snorkel s-a nascut la inceputul anilor 1980, din nevoia protejarii motoarelor in timpul folosirii in conditii de praf sau apa adanca. De atunci a devenit cel mai cunoscut si apreciat producator de snorkel-e din lume.

Pe langa avantajele evident oferite in conditii extreme (praf, apa adanca, etc.), prin folosirea unui snorkel, se asigura un flux constant de aer rece la admisie. Fiecare kit include piesele de montaj, garnituri si instructiuni.

Gama de produse Safari Snorkel este dezvoltat, testat si fabricat pentru fiecare model in parte, astfel asigurandu-se performante maxime. Standardele de fabricatie au fost intotdeauna inalte. Materialul din care se fabrica modelele Safari Snorkel este un plastic de calitate, rezistent la razele UV. Spre deosebire de materialele folosite de majoritatea producatorilor, plasticul folosit la Safari Snorkel are calificativul UV20, indicand o durata de viata de minim 20 ani!

Capurile cu care sunt livrate snorkel-ele dispun de un sistem incorporat de separare al apei. Astfel, se asigura o functionare sigura a motorului chiar si in conditii extreme, cum ar fi ploi torentiale. Un alt avantaj al unui cap Safari Snorkel este faptul ca acesta se poate roti. De exemplu in cazul unui viscol, se poate pozitiona invers (cu admisia spre spate) si astfel se poate preveni depunerea de zapada in snorkel.

Gama Safari Snorkel dispune de omologare TUV.

Mai multe detalii pe site-ul ARB Australia

Pentru modele care nu sunt incluse in catalogul nostru, contactati-ne!

 

Copy of Ford-Logo-thumb  Copy of hummer-Logo-thumb  Copy of Isuzu-logo-thumb

Copy of Jeep-Logo-thumb  Copy of land-rover-logo-thumb  Copy of mazda-logo-thumb

Copy of mercedes-logo-thumb  Copy of mitsubishi-logo-thumb  Copy of nissan-logo-thumb

Opel_logo_TY_DE_4C  Copy of suzuki-logo-thumb  Copy of Toyota-Logo-thumb

Copy of Volkswagen-logo-thumb