Scuturi de protectie Taubenreuther

Scuturile de protectie sunt accesorii indispensabile pentru orice 4×4 folosit in conditii off road. Aceste scuturi de protectie nu permit lovirea accidentala a componentelor cheie al autovehiculelor la trecerea peste diverse obstacole. Taubenreuther Romania comercializeaza o gama larga de scuturi de protectie, pentru cele mai raspandite modele 4×4.

Scuturile sunt fabricate din tabla de aliaj de aluminiu, de 6mm grosime si sunt personalizate pentru fiecare model de autovehicul. Precizia de fabricatie (cu tehnologie laser) permite protejarea optima al unor componente cheie, cum ar fi baia de ulei, transmisia, cutia de viteze si de transfer, sau rezervorul de combustibil. Scuturile se monteaza in prinderile originale ale vehiculului, fara a fi necesare diferite improvizatii, iar suporturile scuturilor sunt proiectate sa absoarbe socurile si vibratiile aparute in timpul rularii.

Taubenreuther Romania este importator oficial al produselor Taubenreuther in Romania. Pentru modelele care nu se regasesc in catalogul nostru, contactati-ne!

Copy of Dacia-Logo-thumb  Copy of Fiat-logo-thumb  Copy of Ford-Logo-thumb

Copy of hyundai-Logo-thumb  Copy of Isuzu-logo-thumb  Copy of Jeep-Logo-thumb

Copy of Kia-Logo-thumb  Copy of land-rover-logo-thumb  Copy of mazda-logo-thumb  

Copy of mitsubishi-logo-thumb  Copy of nissan-logo-thumb  Opel_logo_TY_DE_4C

Copy of suzuki-logo-thumb  Copy of Toyota-Logo-thumb  Copy of Volkswagen-logo-thumb