Suspensii MAD

Sistemele de suspensii MAD, ofera o solutie foarte convenabila si simpla pentru cei care doresc sa transporte incarcaturi grele, dar nu constant. Atat arcurile elicoidale progresive aditionale, cat si suspensiile pneumatice aditionale au rolul de a permite o crestere a incarcaturii utile a autoturismului, fara a compromita performantele acestuia.

In stare neincarcata, masina se va comporta la fel ca inainte, iar cu o incarcatura grea, comportamentul rutier va fi aproape ca in stare neincarcata. Sistemele de suspensii MAD rezolva si problemele aparute la montarea unei suspensii rigide, proiectata pentru incarcaturi grele, atunci cand autoturismul circula neincarcat.

Pernele de aer MAD se pot umfla atat cu un compresor normal (de la MAD sau de la orice alt producator), cat si cu compresoare fixe, cum ar fi cele de la statiile de alimentare combustibil. Odata ajunse la o presiune adecvata, pernele de aer ridica suspensia autoturismului inapoi la inaltimea normala si asigura o preluare eficienta a masei incarcate.

Majoritatea sistemelor de suspensii MAD dispun de omologare TUV!

Mai multe detalii pe site-ul producatorului: Mad Tooling Olanda.

Taubenreuther Romania este importator oficial al produselor MAD in Romania.

 

Brosuri de prezentare Mad Suspension

powersprings_logo  interactive_logo

 

Liste de preturi pe marci:

       

       

        

 

  • Toate preturile din listele de mai sus contin TVA (19%)!
  • Sunt disponibile suspensii pentru o gama larga de marci, nu doar cele de mai sus! Pentru oferte, contactati-ne!