Suspensii Old Man Emu si Taubenreuther

Sistemele de suspensii, in special cand vine vorba de autovehicule 4×4 sunt sisteme extrem de complexe. Suspensiile Old Man Emu sunt proiectate special pentru fiecare vehicul in parte, tinand cont de un numar foarte mare de factori, cel mai important fiind incarcarea puntilor. Prin acest lucru se poate asigura comportamentul excelent oferit de suspensiile Old Man Emu, indiferent ca este vorba despre un vehicul de tura, de concurs, de tractare sau de strada.

Conceptul

Cand o pasare emu fuge, picioarele sale puternice absorb partea cea mai mare a impactului, permitandu-i deplasarea pe aproape orice teren, pastrand pozitia corpului practic nemiscata. Acest efect este cel urmarit de specialistii de la Old Man Emu, prin gama lor de suspensii.

Diferenta:

In loc sa ofere o varietate de componente destinate cresterii gardei la sol, Old Man Emu ofera o gama de suspensii special conceputa si setata pentru un nivel optim de confort, de capacitate de incarcare si manevrabilitate. Prin folosirea suspensiilor OME, se imbunatatesc vizibil capacitatea de incarcare si manevrabilitatea autovehiculului.

Rezultatul:

Prototipurile de amortizoare si arcuri sunt testate si modificate timp de sute de ore de catre inginerii de la Old Man Emu, pe o varietate foarte mare de suprafete, avand incarcari diferite pentru a se asigura ca fiecare combinatie de amortizoare si arcuri se potriveste ideal pe vehiculul respectiv, si corespunde tuturor cerintelor utilizatorului acestuia.

ASB si Old Man Emu ofera cea mai variata gama de suspensii 4×4 de pe piata, oferind totodata o calitate foarte inalta. De la amortizoarele Old Man Emu, la kit-urile complete de suspensii, toate produsele beneficiaza de o garantie minima de 3 ani sau 60.000 km si o gama de servicii prin importatorii si furnizorii sai, neegalata de nici un alt producator de suspensii.

Mai multe detalii pe site-ul ARB Australia

Taubenreuther Romania este importator oficial al produselor ARB si Old Man Emu in Romania. Pentru modele ce nu se gasesc in catalogul nostru, contactati-ne!

 

  Copy of daihatsu-logo-thumb  Copy of Ford-Logo-thumb

Copy of great-wall-Logo-thumb  Copy of hummer-Logo-thumb  Copy of hyundai-Logo-thumb

Copy of Isuzu-logo-thumb  Copy of Jeep-Logo-thumb  Copy of lada-logo-thumb

Copy of land-rover-logo-thumb  Copy of mazda-logo-thumb  Copy of mercedes-logo-thumb

Copy of mitsubishi-logo-thumb  Copy of nissan-logo-thumb  Opel_logo_TY_DE_4C

Copy of ssangyong-Logo-thumb  Copy of suzuki-logo-thumb  Copy of Toyota-Logo-thumb

Copy of Volkswagen-logo-thumb